A titok a “természetes smink”

Több technikát, hogy elérjék az úgynevezett “természetes” volt az arcán. Segítségével smink, persze. Milyen smink választani, mindig attól függ, hogy az esemény, amely készíteni. Ezért szükségünk van a különböző módszerek, amikor akarunk elérni egy jó hatással a fesztivál, étterem, diszkó vagy délután piac egy barátommal. Ebben az időben úgy döntött, hogy fordítson figyelmet, hogy az úgynevezett smink egy természetes megjelenés, amely valójában könnyen megvalósítható, valamint létrehozza az ötlet, hogy “valódi szépség”. Az Arany szabály ebben az esetben – “a kevesebb több”. Először is, tudnod kell, hogy a célja, hogy ezt a fajta smink jelölje ki, ahol az erősségek, illetve elrejteni az apró hibák, de nem nagyon nyilvánvaló, hogy ez. Berlinite kerülje a vakító magunkat, Katowice. Konfidentsialnosti nagyon fontos a siker a vállalkozás. Ebben az értelemben célszerű használni egy áttetsző por, ahelyett, hogy a rendszeres. Ez arra szolgál, rögzítésére a háttérben, de tena menti matovu smink hatás, erőlködés nélkül a bőrön. Mindig válassza ki a színek, az az öltöny. A legjobb eredményt a harmóniát, amely eléri között az árnyalatokat használni az arcon, szemhéjon, illetve a szín a szem, a haj, a bőr. Szemhéjpúder kell, hogy egy természetes árnyalatú, különösen a mindennapi smink. Kerülje azokat is, amelyek ellentétben az arc–, annál nagyobb a különbség, annál több figyelmet fog vonzani, hogy az a tény, hogy eltöltött egy kis időt a tükör előtt, de nem Ébred fel, míg 20 percet, de csak azért, hogy szkocji sietve az utcán.

Itt titkok, csak néhány egyszerű lépést:

Az egyik legfontosabb lépés, hogy felkészítse az arcát, a make – up – győződjön meg róla, hogy tisztítsa meg, majd tedd hidratáló.

Ha a bőr tisztességes, használja barack vagy világos rózsaszín szín. Másrészt, ha sötétebb bőr, kremovato, bézs vagy a tökéletes választás.

Használja rejtegető, hogy elrejtse hiányosságai. Alkalmazni a speciális kefe tökéletes lefedettséget.

Egy igazán tökéletes, természetes megjelenés, az ajkak kell nézni, hogy “egészséges”. Szóval két hete kezdtem el használni őket, legalább egyszer egy héten, akkor nanosysteme oblastwas balzsam.

Általános szabály, hogy ne legyen különbség a színe, majd a háttérszín de tena. Teszt a csuklóján. Alkalmazni az ujjaival, de nem azelőtt, hogy a hidratáló. Amellett, hogy hidratálja a bőrt, segít a háttérben, de tena, hogy jobban aludj. Ne DÖRZSÖLJE erővel, a bázis nem szabad, hogy be mélyen a bőr (ellentétben a krém).

Smink szabályok előírják, hogy a smink kész top-down. Kezdjük a két árnyalatú árnyak. A kért kép azt jelenti, hogy minden olyan elvben, nyugodtan figyelmen kívül hagyhatja őket. Ha úgy döntesz, a komfort nélküli árnyak, válassza ki a természetes színe. Mind a színek kell ontani át egymást, nem szemben egymással. Alkalmazni könnyebb hang szemhéjpúder az egész szemhéj, sötétebb – Vyshnia a szemem sarkából. Kerülje a hő a kötet, mert nagyon nehéz. A legjobb megoldás, vagy odhlasit, izbivshie. Ha több, mint szükséges, áztassa, lesicko botokkal a füle.

Ha használja a pír, a mosolyt, hogy pontosan hol kell alkalmazni, javaslom, becomegorgeous.com. Indítsa el a kiadott része az arcomon, majd a széleit. Használja a krémes pirosítót (mint már mondtam többször is). Ő több, sikeres, ebben az esetben, mert úgy tűnik, sokkal természetesebb, mint preobrazenie. Próbáld meg egy rózsaszín árnyalatú, ami nagyon hasonló a színezete. Áruház az ecset, vízszintes helyzetben pedig nem merőleges, mint a foltok.

Ha centuryt a száját, nem nagyon hangsúlyos, a ceruza a certate. Jó választás, a bézs, halvány rózsaszín. Igazából eltorzít a száját kell, szinte láthatatlan. Ugyanezt a trükköt használja, amikor válassza ki a színt a rúzs. Használja matt árnyalatok. “Bessvatnet” ajka kell a smink, hogy képviseljük, úgy döntenek, bézs színű, halvány rózsaszín, vagy csak ajakbalzsam.