Top 3 legfontosabb smink hibák

Sokszor mi spomenali a szót, hogy “hiba” a szövegeket, gyakran vajon hogyan lehetséges az is biztos, hogy amíg griminal. Nos, úgy tűnik, a számtalan órát töltött a tükör előtt, nem mindig dostatni ahhoz, hogy tudjuk, mit kell elkerülni. Nézem a szövegek szentelt hibák makiage összegyűjtöttük mind a három, amelyek véleményünk szerint, a legnyilvánvalóbb, a legidegesítőbb a legtöbb csúnya az arca. Tartsa őket, nem poweris

Rúzs nem, ahol kell

Mindig úgy tűnik, ijesztőbb, ha az ellen a gyengébbik nemre, amely precall mikor jelenik meg a száját, de úgy tűnik, hogy nagyon sok. A hatás ajakfeltöltés nem mindig gyönyörű a végeredmény, mint néha megtörténik, még az is, hogy a hatás a “klonsky száját.” A hiba elkerülése érdekében szükségünk van, hogy hagyd abba az írást, a logika, hogy az, ami jelen van a szájban, a több voltak. Egy szép mosoly, amikor úgy tűnik, természetes, ezért csak kissé kiemelni, hogy követi a kontúrt a száját.

Szemöldök hogy urasawa

A csúnya hibát, az egyik, hogy hozza nekünk egy olyan helyzetben, ahol mások hozzászólás a smink minket. Túl sötét, vastag szemöldöke bizonnyal az egyik oka, hogy a barátaink, hogy megvitassák az elképzelés, hogy az általunk választott. A vágy, hogy kövesse tendenciák szoros torony gyakran messze a ceruza, árnyak, még a spirál szemöldökét. Hogy dopuska ez szörnyű hiba, győződjön meg arról, hogy Malevych, hogy a színe megegyezik a természetes hang a szemöldökét, győződjön meg róla, hogy hát pogostin… hogy tudod, hogyan kell használni. Ellenőrizze, hogy a szemöldök nem úgy nézel ki, mint a rajzfilmfigurák, ha így van… nem távol van, a legjobb, hogy átalakítása…

Különböző színek

Nincs nő, hogy nem történt volna meg legalább egyszer, hogy egy arca sötétebb, mint az ajtó. Ez a hiba nagyon jellemző, kezdőknek számít makiage, vagy azok számára, akik nem griminal egy jól megvilágított szobában. Sok sminkes javasoljuk, hogy ha úgy dönt, a háttér-de tan meg ne próbálja meg a kezét, majd a nyakát, úgy, hogy fel tudjuk mérni, hogy milyen jól a színe megegyezik a bőr, ami a színe általában nagyon különbözik a bőr a kezén. Ez a trükk lehetővé teszi, hogy nem dopuska ez a hiba, mert vásárolt a háttérben-de sárgásbarna színű, amely eltér a szín a kaput. A tanácsom az, hogy mindig primeras közvetlen napfény, az esti órákban egy erős lámpa. Szóval eliminera a lehetőséget, hogy nézni, mint ha egy maszk az arcán, ami megszünteti a forma az állkapcsát.

Hogyan kell kezelni a tökéletlensége a bőrt

Pocisti, pocisti, pocisti

A rendszeres tisztítás, hidratáló a bőr teljesen kötelező lépés a napi élet minden barátságos felé nő. Az egészséges, szép bőr, a használat, a védelem is az egyik legfontosabb tényező, rendszeres használata hidratáló krémek.

További tipp: Mindig tartsd a potyka a kedvenc termékek Arc-lehet porriges a bőr bármikor. Hogy a zsák Pórusok Finomítása alapozó, hogy elmossa a bőrt, csökkenti az optikai hibákat.

Gondosan válaszd meg

Továbbá, legyen óvatos, amikor kiválasztják a smink használata. Különösen, ha van naponta, hogy varázskönyv. Nem padmanava, sem egyetlen lépésben, ne felejtsd el, hogy szinte az összes, a bőr hibáit lehet rejtett, de nem tűnik el.

Véletlenül, vagy nem, kolektory ez az első, ami eszembe jut, amikor arról beszélünk, hogy a hiányosságokat, illetve tökéletlensége a bőrt. Az egyik leggyakrabban használt lektorok számára prekrivanja őket, persze, Igaz Meccs, Loreal korrektor. Illeszkedik tökéletesen a bőr színe ígéri, hatékony eltávolítása hibák. Alkalmazása után a korrektor, tegyen egy kis mennyiségű, megfelelő háttér, de tan meg ragyogás. Végre, alig hiszem, hogy a hibák, amelyek valójában csak bámul, hogy priories.

Ha napi griminal, maradj távol font-de-TENTE nehéz képletek. Válassza ki az élelmiszereket egy sokkal egyszerűbb a képlet biztosítja a zökkenőmentes, sőt tan.